Je lichaam ontgiften met Ganoderma koffie of thee, waarom en hoe dan?

Als je de Ganoderma koffie-of thee begint te drinken gaat je lichaam beginnen ontgiften.

Net zoals oude motorolie, stof en vuiligheid zich opstapelt in de motor van je auto en zo zijn capaciteit verlaagt en uiteindelijk zelfs blijvende schade teweegbrengt, zo kan ook de vervuiling in ons leefmilieu en voedsel schade toebrengen aan ons lichaam.

We ademen dagelijks toxines in, eten ze en absorberen ze zelfs doorheen de huid.

Simpel gezegd, ontgifting/detoxificatie is het verwijderen van giftige afvalstoffen die langzaam maar zeker het lichaam aantasten.

Ontgifing kan zelfs vele kwaaltjes of ziektes omkeren.

Na ontgifting van je belangrijkste organen, hoeft vooral je lever geen overwerk meer te leveren van 24 op 7 in een wanhopige poging ongewenste toxines te verwerken en te verwijderen.

Maar..

Wanneer de natuurlijke genezing begint, reageert het lichaam zelfbeschermend.

Dit is een zeer positief signaal. Je lichaam doet zijn job door het te ontdoen van schadelijke toxinen!

Als toxines het lichaam verlaten, gebruiken ze voornamelijk één van de volgende uitscheidingswegen: de HUID, het ADEMHALINGSSTELSEL of het SPIJSVERTERINGSSYSTEEM.

Mogelijke symtomen zijn bv. overmatig zweten, huiduitslag of jeuk, wat hoofdpijn, hoesten of verkoudheidssymptomen, losse stoelgang of juist constipatie.

Hou gewoon in het achterhoofd: dit duurt slechts een 5-tal dagen en verdwijnt ook spontaan.

Ondersteun dit ontgiftingsproces tijdens deze dagen, door gezond te eten, genoeg te bewegen in de buitenlucht en vooral voldoende zuiver water te drinken ( hou er rekening mee dat chloor in kraantjeswater ook een toxine is!)

En vooral drink 2 tassen Ganoderma koffie of thee per dag!

 

De Ganoderma Lucidum is het meest alkalische voedsel op Moeder Aarde.

 

Alkalisch?

Dat is nu juist het goede nieuws voor uw gezondheid!  Meer dan 150 ziektes kunnen niet gedijen in een alkalisch (= basisch) lichaam.  En het meeste voedsel dat we consumeren resulteert in een zuur lichaam…  Om dan nog te zwijgen over stress, spanning, negatieve emoties (kwaadheid, frustratie, jaloezie, verdriet,..), vervuiling,… die mede het lichaam verzuren.

De positieve effecten van deze wonderpaddestoel op gezondheidsvlak wordt sinds enkele jaren ook bevestigd door talrijke  wetenschappers, universiteiten en vermaarde hospitalen in allerlei klinische studies. Kijkt u gerust zelf maar eens op PUBMED.com, hét platform voor wetenschappelijke referentie. Over de Ganoderma verschenen er reeds méér dan 912 publicaties.

In 1970 kon men Ganoderma (die voordien slechts zeldzaam in de vrije natuur aangetroffen werd) succesvol cultiveren in Japanse en Chinese labo’s.  In 1975 begon de commerciële productie in Japan, in 1980 in Taiwan en in 1983 in Maleisië.

Ganoderma bevat méér dan 400 bio-actieve elementen en dat is nogal wat!

Ganoderma biedt het lichaam een complete ondersteuning door zijn brede waaier aan nutraceuticals (dit zijn nutriënten in planten die therapeutische eigenschappen hebben).

De Ganodermazwam bevat maar liefst 400 van deze nutraceuticals, waaronder de polysacchariden (o.a. Beta-D-glucanen, FA, F1, F1-1, D-6, A, B, C, D, ..), organisch Germanium, adenosine, triterpenen, ganoderaanzuren (B, D, F, H, K, Mf, R, S, T-0,…), ganodermadiol, alkaloïden, mineralen, vitaminen en andere anti-oxidanten ( meer dan 150!),  aminozuren, Lingshi 8, plantensterolen, enz…

N.B. Ondertussen is ook wetenschappelijk aangetoond dat  sommige van deze nutriënten veel beter opgenomen worden door het lichaam, wanneer ze ingenomen worden toegevoegd aan een WARME substantie, vandaar dat de toevoeging aan thee, koffie of chocomelk ideaal (én lekker en gemakkelijk) is gebleken.

Ganoderma is één van de hoogst aangeschreven medische paddestoelen.  Het is waarschijnlijk de beste keuze wanneer men zoekt naar een tonicum om de algemene gezondheid te verbeteren.

Deze zwam wordt ook geclassificeerd als adaptogeen.

  • Ganoderma bevat nutriënten die de natuurlijke homeostase van het lichaam herstelt.
  • Ganoderma werkt op het lichaam, niet op de ziekte: laat ons immuunsysteem terug optimaal functioneren, helpt het lichaam terug in balans te brengen en te versterkten, zodat het een brede waaier van klachten en ziektes ZELF kan helen.
  • Ganoderma bevordert dus de algemene gezondheid en vitaliteit en heeft ook een harmoniserend en balancerend effect op het lichaam, door het lichaam precies die nutriënten te laten opnemen die het nodig heeft.

Recente studies ondersteunen meerdere toepassingen van Ganoderma in de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) vooral op gebied van het immuunsysteem, cardiovasculaire gezondheid, lever-en nierfunctie.

 

Drinkt u ook nog gauw een heerlijke tas Gezonde Koffie of thee?  

Twijfel niet langer en bestel gauw 2 doosjes naar keuze. Reeds na een drietal weken voelt u duidelijk een verschil in uw lichaam!

En… bent u tevreden? Vertel het voort! Help ook andere mensen aan een Gezonde Koffie!

Test je immuunsysteem eventjes…..

Doe eens onderstaande test.
Hoe vaak u “ja” antwoordt op een vraag is een indicatie voor de dysfunctie van het immuunsysteem, zonder dat u het misschien zelfs maar beseft!
Heeft u vaak terugkerende virale infecties of lijdt u aan één van de volgende?
• Frequente verkoudheden of grieperige toestanden
• Frequente ontsteking van de bovenste ademhalingswegen: sinusitis, oorontsteking, keelontsteking, gezwollen klieren in de hals
• Frequente bronchitis
• Frequente cystitis

Hoe is het gesteld met uw huid?
• Heeft u vaak last van huidinfecties?
• Heeft u last van Candida- of andere schimmelinfecties?
• Heeft u herpes (genitaal of koortsblaas)?
• Heeft u vaak bloedend tandvlees?
Hoe in het met uw energieniveau?
• Ervaart u een verminderd uithoudingsvermogen en weerstand wanneer u onder stress staat?
• Voelt u zich in de namiddag reeds moe en uitgeput?
• Is uw energieniveau constant lager dan het zou moeten om goed te functioneren?
• Heeft u slapeloze nachten?
• Lijdt u aan CVS en/of fibromyalgie?
• Bent u gediagnosticeerd met het Epstein Barr-virus?
Of ervaart u één of meerdere van de volgende kwalen?
• Jicht?
• Reumatoïde arthritis?
• Brandend maagzuur en reflux?
• Huidproblemen, zoals bijv. Eczema?
• Te hoge bloedddruk?
• Te hoge cholesterol?
• Diabetes?

Uw symptomen checken is de eerste stap om uw gezondheidstoestand te kennen. Het kan redelijk verontrustend zijn, wanneer u zwart op wit ziet hoeveel symptomen u reeds ondervindt en dat als een normale zaak beschouwt…Maar het goede nieuws is: het is nooit te laat om er iets aan te doen!

Het immuunsysteem verbeteren…
Ons lichaam is de beste dokter! Wij zijn door Moeder Natuur ‘ontworpen’ om ziekte te kunnen bestrijden met ons eigen afweersysteem. We moeten het soms enkel een handje helpen. En het betekent niet omdat u weinig tijd, energie of geld heeft dat u een ongezonde levensstijl hoeft te leiden. U dagelijks supplementeren met een superkruid zoals Ganoderma lucidum kan al een enorm verschil en een nieuwe start betekenen!
Drink dagelijks je kop gezonde koffie!

Mogelijke Ganoderma (Reishi) bijwerkingen

Tot op vandaag zijn er geen bijwerkingen gekend van het drinken van de Reishi producten met ganoderma in. De eerste 5 à 7 dagen maak je een korte ontgiftingsfase door.

De Ganoderma Lucidum is namelijk een adaptogeen.

Dit wil zeggen dat het product zelf niets specifieks doet op jouw lichaam, maar wel dat jouw lichaam uit het ingrediënt net die eigenschappen uittrekt die het nodig heeft om zijn balans te herstellen.

Vandaar dat de reacties heel verschillend en uiteenlopend zijn.

De meeste mensen merken niets van de ontgifting, maar er zijn een paar uitzonderingen.
Sommige mensen vertellen dat ze gedurende een paar dagen wat last hebben van een puistje hier of daar, lichte hoofdpijn, wat maagpijn, draaierigheid, vakere stoelgang, meer urineren of net minder stoelgang…

Wat als gemeenschappelijke opmerking terugkomt, is dat iedereen meteen begint beter te slapen, geniet van een meer herstellende slaap en bijgevolg meer energie bezit tijdens de dag.

Mensen die om een of andere redenen veel medicatie slikken, kunnen makkelijker ontgifting vertonen omdat de Ganoderma een grote kuis begint te doen op niveau van de lever.

Ganoderma werkt ook bloedverdunnend. We raden mensen aan die bv bloedverdunners dienen te nemen, hun dokter op de hoogte te brengen van hun voornemen om de gezonde koffie met ganoderma te beginnen drinken. Veel dokters beginnen ondertussen de goeie werking van de Ganoderma plant te kennen. Het is best mogelijk dat na verloop van tijd de patiënt minder bloedverdunners hoeft te nemen.

Voor diabetici raden we aan- vooraleer te starten met de producten – eerst eens een bloedafname te ondergaan bij hun huisarts en dit eens te herhalen na een kleine maand.

Vaak zijn de resultaten verbluffend.

We raden de producten AF voor zwangere vrouwen omdat de ontgifting ook via de placenta verloopt. Mocht het nu zijn dat je zwanger wordt als je reeds een periode aan het drinken bent van de producten, dan kan dit geen kwaad. Evenzeer, als je eenmaal bevallen bent, kan je meteen terug van je geliefkoosde koffie beginnen genieten.

Van de grond tot in de tas… De Ganoderma love story

genodermaEr was eens…. een magnifieke paddestoel met de naam Ganoderma Lucidum. Zijn Chinese naam luidt Lingzhi, wat ‘spirituele kracht’ betekent. Zijn Japanse naam, Reishi, betekent ‘Koning der Kruiden’.

Het is een heel bizonder soort paddestoel voor de Aziaten, vanwege zijn uitgebreid gebruik in de Oosterse geneeskunde. De zwam is ook alom erkend als één van de hoogste medicinale kruiden in rang.

Hij is absoluut niet bekend omwille van zijn mooi uitzicht, hij heeft een eerder spectaculair en bovennatuurlijk uitzicht omwille van zijn oranjekleurige hoed en zijn speciale vorm.

Gedeeltelijk door de tropische streken in Azië groeit de Ganoderma in het wild op hout en vanuit grote bomen. Maar aangezien ze groeien in dichtbegroeide, bijna ontoegankelijke wouden, zijn ze ook heel moeilijk te vinden.

Wij produceren de fijnste kwaliteit Ganoderma omdat de zwam ongestoord heeft kunnen groeien op houtblokken. Tussen de Ganoderma en ons ontstond een chemisch liefdesverhaal…

Hoe komt de zwam in de kop koffie? Wel, de landbouwingenieurs en voedingsspecialisten beginnen met de allerfijnste kwaliteit bio-ganoderma te laten drogen, sterilizeren en dan te malen tot een heel fijn poeder – een werk van liefde!

Ontdek de gezonde Reishi Koffie – Bestel hem vandaag nog via deze webwinkel.

Ganoderma (Reishi) in getallen…

Aangezien het ganoderma lucidum-extract smaakloos is en onherkenbaar in onze koffie-theeproducten zit, vragen mensen zich soms af wat het nu juist is…

Graag voor u wat getallen…

240 miljoen:  Het bedrag besteed in partnerschap aan ‘the Fujian Xianzhilou Biological Science and Technology Company‘ — het enige bedrijf dat 100% gecertificeerde biologische Ganoderma produceert

1,000:  Het kg-gewicht Ganoderma Lucidum dat nodig is om slechts 1 kg sporen over te houden.

99,9:  Het werkelijke percentage van gebroken ‘sporen’schaal dat in de Ganoderma Lucidumzwam gevonden wordt, in tegenstelling met andere bedrijven die er enkel in slagen om slechts 2% tot 15% ganoderma in hun capsules te brengen. Zo zie je maar hoe superieur de producten wel zijn.

25:  Het aantal jaren dat een groep toegewijde Chinese wetenschappers nodig had om de Ganoderma te produceren die volledig zuiver biologisch was en natuurlijk heeft kunnen groeien op houtblokken zoals de oorspronkelijke wilde zwam.

Ganoderma Koffie

Reishi paddestoelWe hebben het vaak over de grootsheid van de Ganoderma (ook wel Reishi genaamd), maar het zijn de sporen die het eigenlijke hart van de Ganoderma-zwam uitmaken.

Bij de Reishi koffie wordt de zwam nog gecultiveerd op de artisanale manier, buiten in volle natuur, zoals in zijn geschiedenis van vele duizenden jaren geleden…

Er zijn ook minder eerlijke telers die de Ganoderma kweken in plastiek zakken. Op deze manier kan er jaarlijks drie keer geoogst worden en deze manier van kweken ligt mijlenver van de orignele manier die een cyclustijd vraagt van een jaar.

ganoderma plantageEn het is nu net wat er op het einde van het jaar gebeurt dat de Ganoderma zo waardevol maakt.

Het begint namelijk een soort wit babypoeder te produceren.

Zo garandeert de Ganoderma zijn eigen reproductie en het zijn deze sporen die Ganoderma zijn meerwaarde geven – ja zelfs meer dan zijn gewicht in goud.

Graag zouden we u even nader laten kennismaken met deze sporen en hoe ze behandeld worden op de plantages bij de wetenschappers. Het is een exclusief proces dat het geheim uitmaakt achter de wel heel speciale Ganoderma.

  • Deze babypoederachtige stof wordt manueel geoogst waarbij gebruik gemaakt wordt van speciale borstels.
  • Er zijn 1,000 kilogram sporen nodig om 1 kg over te houden, daarom is de Ganoderma zijn gewicht waard in goud.
  • Als je deze sporen bekijkt onder microscoop dan zie je een beschermende schaal die de nutriënten verhinderen om een menselijke cel binnen te dringen. Chinese wetenschappers hebben jaren gespendeerd om die schaal te breken zonder hierbij de hoogwaardige voedingsstoffen te schaden.
  • Eens men dit succesvol had kunnen doen, vonden de wetenschappers tot hun grote verbazing dat er daar onder nog een tweede schaal zat en ook hiervoor dienden ze opnieuw op zoek te gaan hoe ze ook deze schaal meticuleus konden breken.
  • De wetenschappers wilden zekerheid dat ze de juiste manier gevonden hadden om de maximale voordelen van de sporen te kunnen gebruiken en zo ontstond – na een jarenlange zoektocht – een gepatenteerde technologie. Ze bleven testen en testen totdat ze uiteindelijk 99,9% gebroken schaal konden garanderen.
  • Vergelijk dit nu even met de in plastiek zakken geoogste Ganoderma. Deze heeft op zijn best slechts 15% van de gebroken schaalsporen en op zijn slechtst amper 2% tot zelfs 0% schaalsporen.
  • Het is nu juist dit dat onze producten zo ongelooflijk en exclusief maakt. Geen enkel ander bedrijf kan deze garantie bieden!

Ontdek de gezonde Ganoderma Lucidum thee en Reishi koffie vandaag nog!

Wat maakt onze koffie en thee zo gezond?

Ganoderma Lucidum paddestoelOnze koffie en thee is verrijkt met één van de allerbeste medicinale Chinese kruiden – de biologische Ganoderma Lucidum. Ganoderma Lucidum (ook wel Reishi of Lingzhi genaamd) is een kruid dat zo’n 4000 jaar geleden ontdekt werd en bevat heel wat ingrediënten die voor iedere man en vrouw noodzakelijk zijn.

Ganoderma wordt wereldwijd erkend als zijnde één van de rijkste natuurlijke bronnen van antioxydanten, de wapens van het lichaam die het gevecht aangaan tegen veroudering, schade en degeneratie.

Wij koppelde dit krachtige, gezonde kruid aan een ander krachtig natuurlijk product – de koffieboon. Dankzij deze samenstelling onstond de Reishi koffie, een koffie die dagelijks aan duizenden mensen wereldwijd de gezonde eigenschappen van de Ganoderma aflevert.

Onze Reishi koffie en thee producten zijn niet alleen buitengewoon lekker maar ze brengen je dus tegelijkertijd het mirakel van de Ganoderma. Probeer het vandaag nog zelf en ervaar de kracht van gezondheid!

Voor meer informatie over Ganoderma Lucidum, zie:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22593926
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK92757/
https://nl.wikipedia.org/wiki/Gesteelde_lakzwam
http://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-905-reishi%20mushroom.aspx?activeingredientid=905&

• Raadpleeg ook even onze overige vaak gestelde vragen.

Bewaren

Welkom op ons vernieuwde blog!

Welkom op het vernieuwde blog van GezondeKoffie.be!
Via deze weg zullen we u in de toekomst op de hoogte houden van nieuwe, gezonde producten in ons assortiment alsook van speciale acties en promoties.

Onze webwinkel biedt u momenteel al een mooi assortiment aan gezonde koffie en thee.

Wij leveren onze gezonde producten in België en Nederland en bovendien wordt uw aankoop steeds binnen de 24u geleverd door Bpost! Als u op zoek bent naar een koffie groothandel, raadpleeg dan zeker onze groothandel pagina en word vandaag nog distributeur.

Bij bijkomende vragen, aarzel zeker niet om ons te contacteren of raadpleeg alvast even onze pagina met vaak gestelde vragen.

Tot binnenkort!