Vaak Gestelde Vragen

Onderaan kan u de aan ons vaak gestelde vragen terugvinden. Neem deze aub even door alvorens ons te contacteren. Hebt u een vraag die hier niet werd beantwoord? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Onze koffie en thee is verrijkt met één van de allerbeste medicinale Chinese kruiden – de biologische Ganoderma Lucidum. Ganoderma Lucidum (ook wel Reishi genaamd) is een kruid dat zo'n 4000 jaar geleden ontdekt werd en bevat heel wat ingrediënten die voor iedere man en vrouw noodzakelijk zijn.

Ganoderma wordt wereldwijd erkend als zijnde één van de rijkste natuurlijke bronnen van antioxydanten, de wapens van het lichaam die het gevecht aangaan tegen veroudering, schade en degeneratie.

Wij koppelden dit krachtige, gezonde kruid aan een ander krachtig natuurlijk product - de koffieboon. Dankzij deze samenstelling onstond onze gezonde koffie, een koffie die dagelijks aan duizenden mensen wereldwijd de gezonde eigenschappen van de Ganoderma aflevert.

Onze koffie en thee producten zijn niet alleen buitengewoon lekker maar ze brengen je dus tegelijkertijd het mirakel van de Ganoderma. Probeer het vandaag nog zelf en ervaar de kracht van gezondheid!

Voor meer informatie over Ganoderma Lucidum, zie:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22593926
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK92757/
https://nl.wikipedia.org/wiki/Gesteelde_lakzwam
http://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-905-reishi%20mushroom.aspx?activeingredientid=905&

In principe mag iedereen deze gezonde koffie en thee drinken maar het is niet aanbevolen voor zwangere vrouwen. Voor mensen die bloedverdunners nemen is het aangeraden om de koffie/thee in mindere mate te consumeren (maximaal 1 kopje per dag).

Om een goed effect te hebben is het aangeraden om 2 tot 3 porties dagelijks te drinken. In iedere smaak zit evenveel Reishi (Ganoderma) concentraat verwerkt, namelijk 5%. Ieder zakje telt voor 1 portie. Je start best met 2 porties (zakjes dus!) en dit drijf je na een paar dagen op naar 3 zakjes per dag. Meer mag maar is niet noodzakelijk.

Let op: Ieder zakje is bestemd voor een MOK-tas.

Het echte effect van de Ganoderma Lucidum begint zichtbaar te worden na ongeveer 30 dagen twee à drie porties dagelijks te drinken. De eerste 5 dagen zal je een ontgiftingsfase doormaken. Sommigen merken niets van de ontgifting, anderen kunnen heel uiteenlopende dingen zien gebeuren zoals, hoofdpijn, maagpijn, draaierigheid, huiduitslag, meer stoelgang, meer urineren of net minder stoelgang.

Het is onmogelijk om op voorhand te zeggen hoe je lichaam zal reageren.

De Ganoderma Lucidum is een adaptogeen, wat betekent dat ieder lichaam zijn eigen manier van reageren heeft, al naargelang de noden van dat lichaam. Een absolute aanrader om deze fase snel te laten voorbijgaan, is het drinken van voldoende water, om te zuiveren en zo vrijgekomen toxines snel af te voeren.

Eigenlijk zou je dankbaar moeten zijn dat je wat voelt, want dit betekent dat je lichaam reageert op de Reishi en aan een grote kuis begonnen is.

Na de ontgiftingsfase zal je merken dat:
• Je immuunsysteem versterkt wordt
• Je suikerspiegel gestabiliseerd wordt (heel goed dus voor diabeetpatiënten)
• Je bloeddruk en cholesterol worden gereguleerd
• Je slaap wordt bevorderd
• Je krijgt meer energie
• Je concentratie gaat erop vooruit
• Je metabolisme zal stijgen waardoor er een betere vetverbranding ontstaat en je al snel een paar kilo zal vermageren
• Je libido zal stijgen
• Maagproblemen en darmklachten zullen worden verminderd

De Ganoderma Lucidum werkt bovendien ook anti-aging en als natuurlijke ontstekingsremmer. Heel goed dus voor mensen met bv reuma, artritis of chronische ontstekingen. Voor mensen met psoriasis is dit ook een uitstekend product!

De gezonde Reishi producten zijn duurder vergeleken met andere koffies en thees omdat het ingrediënt duur is.
Er is een cultuur van 10 maanden nodig om de Reishi paddestoel te kweken en er is heel dure apparatuur nodig om deze te verwerken omwille van zijn harde schalen. De sporen van de Reish paddestoel worden met de hand geoogst en manueel afgeborsteld. Er is namelijk 1000 kg aan sporen nodig om 1 kg bruikbaar Ganoderma Lucidum poeder over te houden, vandaar ook de meerprijs.

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid te betalen via bankoverboeking, Bancontact/Mister Cash, Paypal (incl. Visa en MasterCard) en iDeal.

• Levertermijn voor België: voor 14u besteld = morgen in huis
• Levertermijn voor Nederland: 24 à 48 uur

Neen, betaling bij levering is niet mogelijk.

Ja! Onze online betalingen worden verzorgd door Mollie, een toonaangevende en officieel erkende betalingsverwerker die al sinds 2005 bestaat. Indien je liever niet online via Bancontact of creditkaart betaalt heb je nog steeds de keuze om je betaling te voldoen via manuele bankoverboeking/overschrijving.

Dit kan! Je ontvangt automatisch via email een verzendbevestiging met traceercode op het moment dat wij je bestelling versturen. Je pakket kan je vanaf dan zelf online volgen.

Tarief van levering hangt af van je adres en het totale gewicht van je bestelling en wordt automatisch berekend op onze bestelpagina.