Mogelijke Ganoderma (Reishi) bijwerkingen

Tot op vandaag zijn er geen bijwerkingen gekend van het drinken van de Reishi producten met ganoderma in. De eerste 5 à 7 dagen maak je een korte ontgiftingsfase door.

De Ganoderma Lucidum is namelijk een adaptogeen.

Dit wil zeggen dat het product zelf niets specifieks doet op jouw lichaam, maar wel dat jouw lichaam uit het ingrediënt net die eigenschappen uittrekt die het nodig heeft om zijn balans te herstellen.

Vandaar dat de reacties heel verschillend en uiteenlopend zijn.

De meeste mensen merken niets van de ontgifting, maar er zijn een paar uitzonderingen.
Sommige mensen vertellen dat ze gedurende een paar dagen wat last hebben van een puistje hier of daar, lichte hoofdpijn, wat maagpijn, draaierigheid, vakere stoelgang, meer urineren of net minder stoelgang…

Wat als gemeenschappelijke opmerking terugkomt, is dat iedereen meteen begint beter te slapen, geniet van een meer herstellende slaap en bijgevolg meer energie bezit tijdens de dag.

Mensen die om een of andere redenen veel medicatie slikken, kunnen makkelijker ontgifting vertonen omdat de Ganoderma een grote kuis begint te doen op niveau van de lever.

Ganoderma werkt ook bloedverdunnend. We raden mensen aan die bv bloedverdunners dienen te nemen, hun dokter op de hoogte te brengen van hun voornemen om de gezonde koffie met ganoderma te beginnen drinken. Veel dokters beginnen ondertussen de goeie werking van de Ganoderma plant te kennen. Het is best mogelijk dat na verloop van tijd de patiënt minder bloedverdunners hoeft te nemen.

Voor diabetici raden we aan- vooraleer te starten met de producten – eerst eens een bloedafname te ondergaan bij hun huisarts en dit eens te herhalen na een kleine maand.

Vaak zijn de resultaten verbluffend.

We raden de producten AF voor zwangere vrouwen omdat de ontgifting ook via de placenta verloopt. Mocht het nu zijn dat je zwanger wordt als je reeds een periode aan het drinken bent van de producten, dan kan dit geen kwaad. Evenzeer, als je eenmaal bevallen bent, kan je meteen terug van je geliefkoosde koffie beginnen genieten.