Ganoderma Koffie

Reishi paddestoelWe hebben het vaak over de grootsheid van de Ganoderma (ook wel Reishi genaamd), maar het zijn de sporen die het eigenlijke hart van de Ganoderma-zwam uitmaken.

Bij de Reishi koffie wordt de zwam nog gecultiveerd op de artisanale manier, buiten in volle natuur, zoals in zijn geschiedenis van vele duizenden jaren geleden…

Er zijn ook minder eerlijke telers die de Ganoderma kweken in plastiek zakken. Op deze manier kan er jaarlijks drie keer geoogst worden en deze manier van kweken ligt mijlenver van de orignele manier die een cyclustijd vraagt van een jaar.

ganoderma plantageEn het is nu net wat er op het einde van het jaar gebeurt dat de Ganoderma zo waardevol maakt.

Het begint namelijk een soort wit babypoeder te produceren.

Zo garandeert de Ganoderma zijn eigen reproductie en het zijn deze sporen die Ganoderma zijn meerwaarde geven – ja zelfs meer dan zijn gewicht in goud.

Graag zouden we u even nader laten kennismaken met deze sporen en hoe ze behandeld worden op de plantages bij de wetenschappers. Het is een exclusief proces dat het geheim uitmaakt achter de wel heel speciale Ganoderma.

  • Deze babypoederachtige stof wordt manueel geoogst waarbij gebruik gemaakt wordt van speciale borstels.
  • Er zijn 1,000 kilogram sporen nodig om 1 kg over te houden, daarom is de Ganoderma zijn gewicht waard in goud.
  • Als je deze sporen bekijkt onder microscoop dan zie je een beschermende schaal die de nutriënten verhinderen om een menselijke cel binnen te dringen. Chinese wetenschappers hebben jaren gespendeerd om die schaal te breken zonder hierbij de hoogwaardige voedingsstoffen te schaden.
  • Eens men dit succesvol had kunnen doen, vonden de wetenschappers tot hun grote verbazing dat er daar onder nog een tweede schaal zat en ook hiervoor dienden ze opnieuw op zoek te gaan hoe ze ook deze schaal meticuleus konden breken.
  • De wetenschappers wilden zekerheid dat ze de juiste manier gevonden hadden om de maximale voordelen van de sporen te kunnen gebruiken en zo ontstond – na een jarenlange zoektocht – een gepatenteerde technologie. Ze bleven testen en testen totdat ze uiteindelijk 99,9% gebroken schaal konden garanderen.
  • Vergelijk dit nu even met de in plastiek zakken geoogste Ganoderma. Deze heeft op zijn best slechts 15% van de gebroken schaalsporen en op zijn slechtst amper 2% tot zelfs 0% schaalsporen.
  • Het is nu juist dit dat onze producten zo ongelooflijk en exclusief maakt. Geen enkel ander bedrijf kan deze garantie bieden!

Ontdek de gezonde Ganoderma Lucidum thee en Reishi koffie vandaag nog!