Wat maakt onze koffie en thee zo gezond?

Ganoderma Lucidum paddestoelOnze koffie en thee is verrijkt met één van de allerbeste medicinale Chinese kruiden – de biologische Ganoderma Lucidum. Ganoderma Lucidum (ook wel Reishi of Lingzhi genaamd) is een kruid dat zo’n 4000 jaar geleden ontdekt werd en bevat heel wat ingrediënten die voor iedere man en vrouw noodzakelijk zijn.

Ganoderma wordt wereldwijd erkend als zijnde één van de rijkste natuurlijke bronnen van antioxydanten, de wapens van het lichaam die het gevecht aangaan tegen veroudering, schade en degeneratie.

Wij koppelde dit krachtige, gezonde kruid aan een ander krachtig natuurlijk product – de koffieboon. Dankzij deze samenstelling onstond de Reishi koffie, een koffie die dagelijks aan duizenden mensen wereldwijd de gezonde eigenschappen van de Ganoderma aflevert.

Onze Reishi koffie en thee producten zijn niet alleen buitengewoon lekker maar ze brengen je dus tegelijkertijd het mirakel van de Ganoderma. Probeer het vandaag nog zelf en ervaar de kracht van gezondheid!

Voor meer informatie over Ganoderma Lucidum, zie:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22593926
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK92757/
https://nl.wikipedia.org/wiki/Gesteelde_lakzwam
http://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-905-reishi%20mushroom.aspx?activeingredientid=905&

• Raadpleeg ook even onze overige vaak gestelde vragen.

Bewaren

2 thoughts on “Wat maakt onze koffie en thee zo gezond?

  • GezondeKoffie zegt:

   De Ganoderma Lucidum, het ingrediënt in de koffie, heeft een zeer breed spectrum door zijn 200 voedingsstoffen en zijn 150 anti-oxidanten. We hebben veel gebruikers met artrose en artritis die uiterst tevreden zijn sinds ze de producten nemen.

   Ze voelen zich meer beweeglijk en hebben veel minder pijn.

   Uiteraard genees je de artrose niet maar je levenskwaliteit wordt wel beter. En een leven zonder pijn is toch wel heel belangrijk. Hoe langer je de producten consumeert hoe meer je beterschap zal gewaarworden. Reeds na enkele dagen ondervind je meer energie en een betere slaap.

Reacties zijn gesloten.