Van de grond tot in de tas… De Ganoderma love story

genodermaEr was eens…. een magnifieke paddestoel met de naam Ganoderma Lucidum. Zijn Chinese naam luidt Lingzhi, wat ‘spirituele kracht’ betekent. Zijn Japanse naam, Reishi, betekent ‘Koning der Kruiden’.

Het is een heel bizonder soort paddestoel voor de Aziaten, vanwege zijn uitgebreid gebruik in de Oosterse geneeskunde. De zwam is ook alom erkend als één van de hoogste medicinale kruiden in rang.

Hij is absoluut niet bekend omwille van zijn mooi uitzicht, hij heeft een eerder spectaculair en bovennatuurlijk uitzicht omwille van zijn oranjekleurige hoed en zijn speciale vorm.

Gedeeltelijk door de tropische streken in Azië groeit de Ganoderma in het wild op hout en vanuit grote bomen. Maar aangezien ze groeien in dichtbegroeide, bijna ontoegankelijke wouden, zijn ze ook heel moeilijk te vinden.

Wij produceren de fijnste kwaliteit Ganoderma omdat de zwam ongestoord heeft kunnen groeien op houtblokken. Tussen de Ganoderma en ons ontstond een chemisch liefdesverhaal…

Hoe komt de zwam in de kop koffie? Wel, de landbouwingenieurs en voedingsspecialisten beginnen met de allerfijnste kwaliteit bio-ganoderma te laten drogen, sterilizeren en dan te malen tot een heel fijn poeder – een werk van liefde!

Ontdek de gezonde Reishi Koffie – Bestel hem vandaag nog via deze webwinkel.